"Вже багато років вдосконалюю свої навички": шеф-кухарка розкрила легкий рецепт бісквіта Вікторія.
Цей рецепт розрахований на вісім-десять порцій, і випікається всього за 20-25 хвилин.
Бісквіт Вікторія здобув популярність не випадково — його легко приготувати, а смак вражає. Цей торт складається з двох ванільних коржів, які з'єднані джемом та кремом. Хоча це досить проста випічка, ви можете експериментувати з її складниками, наприклад, замінивши джем на інший варіант або вибравши різний крем.
Ресторанний оглядач та письменниця кулінарних книг Найджела Лоусон розкрила виданню Express свій секретний рецепт цього бісквіта, зазначивши, що готує його "протягом багатьох років".
Цей рецепт дозволяє приготувати від восьми до десяти порцій і готовий всього за 20-25 хвилин.
Раніше УНІАН опублікував рецепт "легкого" шоколадного торта від Мері Беррі, на приготування якого потрібно всього 30 хвилин.