Як швидко засолити огірки без використання маринадів і розсолів всього за півгодини.
Вигадувати собі випробування - це, здається, одне з основних призначень людини, особливо якщо звернути увагу на деяких кухарів. Наприклад, в зимові місяці кулінари з ностальгією згадують про врожай свіжих і запашних огірків, а коли настає час їх збору, їхні думки вже зайняті тим, як краще їх засолити.
Поділимося способом, як швидко засолити огірки без використання маринаду та розсолу.
Для приготування потрібно:
Приготування страв не займе багато часу – всього до 30 хвилин, тому вам не потрібно буде витрачати години на кухні.
Спочатку очищаємо огірки й замочуємо їх у крижаній воді на 1-2 години.
У цей час подрібніть часник (можна через пристрій для видавлювання часнику, можна просто нарізати), порубати зелень. Добре в цей рецепт додати свіжий кріп та інші трави на свій смак.
Огірки розрізаємо вздовж на чотири частини.
Далі поміщаємо всі складові в стандартний целофановий пакет (звичайно ж, не розрізаний), зав'язуємо його і енергійно струшуємо.
Після закінчення процедури приберіть огірки хвилин на 15 в холодильник і все, можна їсти.
Огірки вийдуть хрусткими, ароматними та в міру солоними. Головне - за лічені хвилини!