Як створити бельгійські вафлі: зірка шоу "Мастер Шеф" поділилася легким рецептом.
Бельгійські вафлі за рецептом учасниці шоу "Мастер Шеф" стануть відмінним вибором для сніданку або десерту, який порадує як дорослих, так і дітей.
Зірка чотирнадцятого сезону шоу "Мастер Шеф" Аннет Вовк поділилася рецептом приготування автентичних бельгійських вафель, які можна легко створити вдома з доступних інгредієнтів.
За цим рецептом бельгійські вафлі отримуються надзвичайно смачними, повітряними, з хрусткою оболонкою та м’якою серединкою.
Щоб приготувати бельгійські вафлі, учасниця "Мастер Шеф" використовує такі інгредієнти:
Спершу в глибокій мисці учасниця "Мастер Шеф" Аннет Вовк збиває яєчні жовтки з цукром до посвітління маси. Після цього додаємо розтоплене масло, молоко та перемішуємо. Порціями додаємо борошно, вимішуючи тісто до однорідності, щоб не було грудочок.
У іншій ємності учасниця шоу "Мастер Шеф" збиває яєчні білки з невеликою кількістю солі до утворення стійких піків. Обережно інтегруємо ці збиті білки в основне тісто, використовуючи силіконову лопатку, щоб зберегти легкість і повітряність суміші.
Попередньо розігріваємо вафельницю та за необхідністю трішки змащуємо її олією. Вливаємо порцію тіста в вафельницю та випікаємо вафлі до апетитного золотистого кольору та хрусткої скоринки.
"Ці вафлі вийдуть особливо пишними завдяки збитим білкам", - пояснила зірка "Мастер Шеф".
Вся принадність в соусі: шеф-кухар розкрив секрет смачного приготування картоплі.
Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.