Оригінальний рецепт круасанів з фісташковою та шоколадною начинкою - Афіша bigmir)net


Перетворіть залишки круасанів на справжній кулінарний шедевр, заповнивши їх розкішною фісташковою пастою та темним шоколадом. Випікайте до отримання апетитної, золотистої та хрусткої скоринки. Ідеально підходять для сніданку або як вишуканий десерт.

Розігрійте духовку до 180 ° C, вентилятор 160 ° C. Розмішайте 2 ст. л. цукрової пудри з окропом, щоб вийшов сироп. Розріжте круасани навпіл (якщо їм день чи два, це навіть краще), залишивши їх прикріпленими ззаду. Розкрийте на деку, потім змастіть внутрішню частину переважно сиропу.

Покладіть 100 г очищених фісташок у кухонний комбайн і подрібніть до дрібного помелу; відкладіть убік. Подрібніть розм'якшене масло та 50 г цукрової пудри разом до блідої та пухнастої маси. Додайте яйце, подрібніть, потім додайте мелені фісташки та подрібніть до однорідної маси. Розділіть цей франжипан (пасту) між нижніми половинками круасанів, потім посипте зверху подрібненим темним шоколадом.

Закрийте вершки круасанів, змастіть їх залишками сиропу та посипте дрібно нарізаними фісташками. Випікайте протягом 20 хвилин, а потім дайте охолонути 10 хвилин, перш ніж додати цукрову пудру і подавати до столу.

Related posts