Хачапурі: як приготувати, рецепти та новини кулінарії | FoodOboz
Приготувати домашні хачапурі можна з різних видів тіста: борошняного, листкового або навіть просто з сиру. Щоб вони вийшли соковитими і запашними, не забудьте додати велику кількість твердого сиру!
Кулінарний блогер опублікувала в Instagram рецепт неймовірно смачних домашніх хачапурі, приготованих з сирної начинки та тертого твердого сиру.
1. До кисломолочного сиру додайте білок (жовток залишаємо для подачі), борошно, розпушувач, сіль і все добре перемішуємо.
2. Вологими руками формуємо хачапурі на пергаменті та відправляємо його у розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
3. Після викладаємо всередину натертий сир і запікаємо ще 10-15 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Можна включити жовток, але це не обов'язково!
На OBOZ.UA ви також знайдете безліч цікавих рецептів: