Хачапурі: як приготувати, рецепти та новини кулінарії | FoodOboz


Приготувати домашні хачапурі можна з різних видів тіста: борошняного, листкового або навіть просто з сиру. Щоб вони вийшли соковитими і запашними, не забудьте додати велику кількість твердого сиру!

Кулінарний блогер опублікувала в Instagram рецепт неймовірно смачних домашніх хачапурі, приготованих з сирної начинки та тертого твердого сиру.

1. До кисломолочного сиру додайте білок (жовток залишаємо для подачі), борошно, розпушувач, сіль і все добре перемішуємо.

2. Вологими руками формуємо хачапурі на пергаменті та відправляємо його у розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.

3. Після викладаємо всередину натертий сир і запікаємо ще 10-15 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Можна включити жовток, але це не обов'язково!

На OBOZ.UA ви також знайдете безліч цікавих рецептів:

Related posts